Sponsorlu Bağlantılar

9.Sınıf Matematik Sayı Basamakları Konu Anlatımı Video

Categories Sınıf, Video Kategorisi
Sponsorlu Bağlantılar

Bu videoda 9.Sınıf Sayı Basamakları Konu Anlatımı Video, Sayı sistemleri (basamakların gösterilişi, taban sistemi vb) konusunun geniş bir konu anlamını ve örnek soru çözümlerini bulabilirsiniz. Devamını Oku “9.Sınıf Matematik Sayı Basamakları Konu Anlatımı Video”

Hayatımızda Kimya

Categories Kimya, Video Kategorisi
Sponsorlu Bağlantılar

Hayatımızda Kimya konusunu daha iyi anlamanız için Derscalisiyorum.com.tr olarak sitemizde Hayatımızda Kimya ile ilgili ders notumuz (yazılı doküman), konu anlatımlı video mevcuttur. Gitmek istediğiniz kaynak için aşağıdaki linkleri tıklamanız yeterli olacaktır. İyi Çalışmalar. Devamını Oku “Hayatımızda Kimya”

Hayatımızda Kimya Konu Anlatımı Video

Categories Kimya Konu Anlatımlı Videolar, Video Kategorisi
Sponsorlu Bağlantılar

Bu videoda Hayatımızda Kimya, Temizlik Maddeleri (Sabunlar, Deterjanlar, Çamaşır Sodası, Çamaşır Suyu) Yaygın Malzemeler (Sönmüş ve Sönmemiş Kireç, Harç ve Sıvanın Eldesi- Kullanımı, Beton eldesi ve Kullanımı, Cam Üretimi ve Bileşenleri Devamını Oku “Hayatımızda Kimya Konu Anlatımı Video”

Kimya Bileşikler

Categories Kimya, Video Kategorisi
Sponsorlu Bağlantılar

Bileşikler   konusunu daha iyi anlamanız için Derscalisiyorum.com.tr olarak sitemizde Bileşikler  ile ilgili ders notumuz (yazılı doküman),konu anlatımlı video ve Atom ve Yapısı ekstra kaynaklarımız mevcuttur. Gitmek istediğiniz kaynak için aşağıdaki linkleri tıklamanız yeterli olacaktır. İyi Çalışmalar
Devamını Oku “Kimya Bileşikler”